Beste draadloze earbuds <100 euro

De beste earbuds onder de 100 euro

Wat zijn de beste draadloze earbuds onder de 100 euro? Als je geen groot budget hebt, is het fijn als je goede kwaliteit oordopjes voor een lage prijs kan scoren. In dit artikel vind je de beste draadloze earbuds die niet meer dan 100 euro kosten.

Wat zoek ik in draadloze earbuds?

In-ear oordopjes

Wat ik fijn vind aan oordopjes is als deze in-ear zijn. Dit houdt in dat ze iets dieper in je oor gaan en zo beter en steviger zitten. Zeker voor mensen met kleine oren is dit een goede uitkomst. Oordopjes die in-ear oorkussens hebben, krijgen van mij een voorkeur.

ANC

Active Noise Canceling is tegenwoordig niet meer weg te denken bij oordopjes. Het blokkeert de omgevingsgeluiden, waardoor je je beter kunt focussen op bijvoorbeeld je werk of het sporten. Gelukkig beschikken bijna alle oordopjes tegenwoordig over ANC. 

Geluidskwaliteit

Als je oordopjes koopt is de geluidskwaliteit natuurlijk het belangrijkste. Daarom zoek ik oordopjes die een helder geluid voorzien, zonder haperingen of schel geluid. Ook vind ik het fijn als earbuds een sterke bas hebben, maar deze niet te schel klinkt. Oordopjes die hierover beschikken, krijgen van mij een pluspunt.

Wat zijn de beste oordopjes onder de 100 euro?

Ben je al een tijdje op zoek naar een goed paar oordopjes die niet te duur zijn? Hieronder vind je de beste oordopjes onder de 100 euro.

Samsung Galaxy Buds 2

samsung galaxy buds 2

De Samsung Galaxy Buds 2 zijn populaire in-ear earbuds van Samsung. Wat ik zo fijn vind aan de Samsung Galaxy Buds 2 is de kraakheldere geluidskwaliteit. Het is algemeen bekend dat Samsung een goede kwaliteit ANC heeft. De Samsung Galaxy Buds 2 is geen uitzondering hierop. De omgevingsgeluiden komen niet door de earbuds heen.

Wanneer je de volledig opgeladen oordopjes in hebt, heb je tot 5 uur lang luisterplezier. Dit hangt af van het volume waarop je muziek afspeelt, of je ANC gebruikt en hoe lang je de earbuds al in bezit hebt.

Pluspunten

Minpunten

Jabra Elite 4 Active

jabra elite 4 active

Een fijn paar oordopjes van het merk Jabra zijn de Jabra Elite 4 Active. Deze earbuds beschikken over een fijne Ambient Mode, waardoor omgevingsgeluiden goed blokkeren.

Met een volledig opgeladen case, luister je tot wel 7 uur aan een stuk door naar je favoriete muziek of podcast. Als je oordopjes leeg zijn, zijn deze nog 4 keer op te laden met een volle case. De case is draadloos op te laden. Je hoeft dus niet met snoertjes rekening te houden.

De geluidskwaliteit van de Jabra Elite 4 Active vind ik persoonlijk matig. Ook zijn de oordopjes niet geschikt om telefoongesprekken mee te voeren, aangezien de microfoon daar niet goed genoeg zijn werk voor doet.

Pluspunten

Minpunten

Rolfstone Nova Sport

rolfstone nova sport

Wanneer je zoekt naar goede oordopjes voor tijdens het sporten, dan zijn de Rolfstone Nova Sport zeker te overwegen. Door de pasvorm vallen de oordopjes niet uit en zitten ze super stevig in het oor.

De batterijduur van de Rolfstone Nova Sport is ook heel leuk. Met een oplaadbeurt doe je tot wel 7 uur lang met de oordopjes. De case heeft een batterijduur van zo’n 28 uur.

Over de geluidskwaliteit van de Rolfstone Nova Sport ben ik zeker te spreken. Met een Extra Bass modus geniet je nog meer van je favoriete muziek. Al helemaal voor tijdens het sporten is dit een fijne toevoeging.

Pluspunten

Minpunten

JBL Live Pro 2

jbl live pro 2 twee

De geluidskwaliteit van JBL kennen we allemaal wel. De JBL Live Pro 2 loopt niet achter als het gaat om de welbekende geluidskwaliteit. Deze geluidskwaliteit is naar je eigen hand te zetten via de My JBL Headphones app. Via de equalizer personaliseer je het geluid wat uit je earbuds komt.

De batterijduur van de JBL Live Pro 2 stelt ook niet teleur. Met een oplaadbeurt heb je zo’n 10 uur aan luisterplezier. Zijn ze leeg en wil je de oordopjes toch gebruiken?  Na 15 minuten opladen maak je weer tot 4 uur lang gebruik van de earbuds.

De ANC van de JBL Live Pro 2 is ook naar mijn smaak. Storende omgevingsgeluiden worden weggefilterd. De ANC doet goed zijn werk.

Pluspunten

Minpunten

JBL Tune 230 NC TWS

jbl tune 230nc tws

Nog een fijn paar oordopjes van JBL zijn de JBL Tune 230 NC TWS. Deze oordopjes beschikken over JBL’s Pure Bass Sound. De bas van deze oordopjes is dus ook zeer aangenaam.

Ook dit paar oordopjes beschikt over ANC en Smart Ambient. Je hebt dus de keuze om omgevingsgeluiden te blokkeren en binnen te laten. In de JBL Tune 230 NC TWS zitten twee microfoons die dit realiseren.

Voor telefoongesprekken maakt de JBL Tune 230 NC TWS gebruik van vier verschillende microfoons, waardoor het goed te doen is om telefoongesprekken te voeren.

Over de batterijduur van de JBL Tune 230 NC TWS ben ik zeer te spreken. Met volledig opgeladen oordopjes heb je tot zo’n 10 uur plezier van je oordopjes. De case heeft een batterijduur van nog eens 30 uur. Na 10 minuten opladen, is het mogelijk om de JBL Tune 230 NC TWS weer voor 2 uur te gebruiken.

Pluspunten

Minpunten

Wat vinden anderen van deze earbuds?

Samsung Galaxy Buds 2: wordt beoordeeld met een cijfer van 8,6 door 164 gebruikers.

Jabra Elite 4 Active: wordt bekroond met een cijfer van 8,4 door 26 beoordelingen.

Rolfstone Nova Sport: krijgt gemiddeld 4.3 sterren door 1191 beoordelingen.

JBL Live Pro 2: krijgt gemiddeld een cijfer van 8,9 door 186 reviews.

JBL Tune 230 NC TWS: wordt gekroond met gemiddeld 4 sterren door 129 gebruikers.